Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Facebook Csoportok.

2019.02.24

Mint mindenki hallott már a Facebook csoportokról ahol számtalan ember találja meg párját, szerelmét,vagy esetleg szimplán egy barátot.

Nagyon sok ember csodálkozva néz azokra az emberekre akik az ilyen jellegű csoportokat csinálja vagy esetleg képviseli.

Ez az életed ? 

Csak az internet ?

Mi az élet célod ezzel ?

Folyamatosan újabb és újabb kérdések vetődnek fel az emberek között.

Nagyon sokan nem gondolják hogy igen lehet cél a csoportokkal. 

Van egy csoport alapító akinek jelenleg 19 ezer tagságú csop van és akivel felvettem a kapcsolatot és feltettem neki a kérdéseket amiket az emberek szivesen feltennének ilyen jellegű embereknek.

Mi a célod ezzel a csoporttal?

   - Nincsen bizonyos célom. Szeretnék egy olyan csoportot TÁRSASÁGOT össze hozni ahol az emberek elfogadják úgy egymást ahogy vannak. Számtalan csoportban voltam Moderátor , Adminisztrátor , vagy Csoport vezető de seholsem láttam azt hogy a csoport alapítója arra törekedne hogy egy olyan csoportot hozzon lére ahol az emberek úgy tudnak posztolni , kommentelni hogy ne keljen 100x meg gondolniuk hogy mit is tesznek mert lehet hogy ezz miatt leszólják. Az emberek bele álnak folyamatosan mindenkibe. Amikor én létre hoztam a csoportomat volt egy célom hogy ne olyan csoportom legyen mint a többi a facebookon. 

Miért milyen a többi csoport a facebookon?

      -Az emberek melyik csoportot válasszák ? ahol 19 ezer tagság van vagy ahol 40 ezer tagság van? Miért? Mert mindenki abba a csoportba akar jelentkezni ahol jó sokan vannak de abba nem gondolnak bele hogy egy olyan csoportba lépnek bele ahol az emberek ok nélkűl folyamatosan belekötnek az emberekbe. Számtalan csoport csak arra megy rá hogy minél többen legyenek miközben egy KÖZÖSSÉGI CSOPORTBAN egy alap elv hogy olyan csoportot hozzanak az emberek létre ahol normális TAGSÁG van és ahol elfogadóak az emberek. Ha MAGYARORSZÁGON egy ember meglát egy LEZBIKUS vagy egy HOMOSZEXUÁLIS embert vagy egy TRANSZNEMŰT akkor nem meg nézik ? De . És miért ? Mert az emberek nem bírják azt elfogadni hogy igen léteznek ilyen emberek és igen ők így boldogak ha meg szólják ha nem. Na ezzel szemben az én csoportomban ez nem fordulhat elő. Az én csoportomban olyan emberek legyenek akik elfogadják ezeket az embereket is és tudnak normáisan komunikálni velük.

Milyen csapattal dolgozol együtt ? Ha lehet ezt a kérdést így feltenni.

     -Szerintem amit mi csinálunk az igen is egy Munka persze nem teljesen. Mi ezért nem kapunk fizetést. Én olyan MODERÁTOROKKAL , ADMINISZTRÁTOROKKAL dolgozom együtt akik lelkesek és azokat a dolgokat amit én szerettem volna ezzel a csoporttal elérni segítik megvalósítani az álmomat. Van egy nagyon fontos dolog ebben a csoportban amit nagyon szeretek én is és a csapat társaim is ki hangsúlyozni ebben a csoportban. Ez a csoport nem CSAK az enyém hanem a MIÉNK. Mindd a 19 ezer emberé ez a csoport. Attól hogy én hoztam létre ezt a csoportot nem azt jelenti hogy kivételesen csak az én csoportom. Itt ebben a csoportban mindenki tett azért hogy normális tagság és elfogadó emberek legyenek ebben a csoportban.

Innen is nagyon szépen köszönöm az inspirációt és a szavakat a csoport alapítójának. Nem tudtunk Videós interjút készíteni a csoport alapítójával mivel jelenleg kűlföldön él. 

Engedélyt kaptunk tőlle hogy felfedezzük a csoportját aminek a neve Éjjel-Nappal Szórakozz, Liveozz, Ismerkedj.

Én is mostmár beléptem ebbe a csoportba és ha szeretnél egy fantasztikus elfogadó csoporthoz tartozni akkor jelentkezz te is.

A csoport alapítója nem adott rá engedélyt hogy nevét meg említsük így sajnos ismeretle forrásról kerűlt interjú.

Légy te is a csoport tagja vagy akár hozz létre egy csoportot.

Segítséget akarsz egy csoport létre hozására? Csinálni akarsz egy fantasztikus csoportot ? akkor írj a facebook.group011@gmail.com email címre és kérj most idő pontott tőllük mert most INGYENESEN segít a terveidet elérni.

by.HUNGARIAN from Nagy Péter.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.